ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: ФЕМИНИЗАМ ЈЕ ШТЕТАН

Са академске тачке гледишта, феминизам је штетан, јер подстиче некритичко, догматско мишљење засновано на идеолошким премисама. Он пропагира нетачне или полутачне идеје, под кринком борбе за женска права. Он је узрпирао све друштвене науке, укључујући историју, антропологију, социологију, психологију, педагогију, право и економију.

Са тачке националне безбедности, феминизам је штетан, јер представља облик специјалног рата и тихе окупације. Он – под лажним оптужбама – прогања војно способне мушкарце, посебно оне родољубиве оријентације. Он способне мушкарце маргинализује, а неспособне жене промовише на важна места у војсци и полицији. Тако се безбедност државе слаби.

Са економске тачке гледишта, феминизам је штетан, јер подстиче лењост и немар, а дестимулише вредноћу и предузимљивост. Он путем „родног буџетирања” даје економске повластице неспособним женама, а способне мушкарце пасивизује. Дакле, он крши основни принцип здравог друштва, а то је меритократија.

Са правне тачне гледишта, феминизам је штетан, јер крши један од основних постулата правде и правичности, а то је претпоставка невиности. Он заговара став да је осумњичени мушкарац већ крив и да он мора из притвора или затвора да „доказује невиност”, уместо да тужитељи доказују његову кривицу.

Са моралне тачке гледиша, феминизам је штетан, јер жене подстиче на егоизам и нарцизам. Он у жене улива идеју да су оне непогрешиве богиње које су лишене било какве моралне одговорности за своје поступке. Он подстиче жене на бахато и неодговорно понашање, укључујући варање и лагање.

Са аспекта менталаног здравља, феминизам је штетан, јер жене подстиче на нездраво неповерење, па и мржњу према мушкарцима. Он жене трује идејама да су сви мушкарци „силоватељи”, „насилници” и „злостављачи”. Он у женама развија болесне фобије и параноје.

Са аспекта демографије, феминизан је штетан, јер ради на уништавању мушкараца, а тиме и смањењу хетеросексуалних веза и бракова. Самим тим он утиче на смањење броја рођене деце иначе, а посебно оне у браку.

Са које год тачке гледали – академске, безбедносне, економске, правне, моралне, менталне и демографске – феминизам је штетан. Он је социјална патологија.

Коментари

  1. feminizam je kad institucuje mom sinu koji je ziveo u vanbracnom braku oduzmu sve sto je imao , oduzmu decu , oduzmu stan oduzmu platu tako da osteje bez sredstava za zivot . feminizam je kad mu nevencana suprugaskoro svakog meseca podnisi prijave sudu i gomila ogromne troskove koje sud stavlja na njegov teret aon nema sredstava da ih isplati. feminizam je kad ga supruga prijavljuje sudu i trazi udaljenje iako je iz svog stana morao izaci na ulicu a sud prihvata sve njene zahteve , a njegove argumente uopste ne uzima u razmatranj vec samo njene i centra za socijalno, od plate mu ostaje posle svih placanja manje od 1oooodinara za zivot . feminizam je kad njegova supruga radi za platu od oko 10000 da bi se zvala profesor a napustila je posao dobro placenog farmaceutskog tehnicara, feminizam je kad majka vanbracne supruge naziva mog sina najpogrdnijim imenima a zvanicni organi tome ne pridaju vaznost kao da je to normalno po danasnjim normama. feminizam je kad moj sin nista nemoze da dokaze institucijama sta mu se desava a supruga samose sluzi lazima koje se uzimaju kao tacne jer mu kazu takav je zakon. mogao bih jos mnogo pisati o propadanju jedne licnosti nepravedno neopravdano a u skladu sa ,,zakonom,,upravu ste kad kazete da feminizam zene truje idejama da su svi muskarci ,, silovatelji,, ,,nasilnici, i zlostavljaci. pokusao sam da na osnovu vaseg teksta prikazem zivot moga sina kao zrtvu feminizma

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови