Horhe Korsi – osuđeni pedofil kao kreator politike diskriminacije očeva


Ovo je  dokumentarac iz Argentine (kraj 2014. godine), „Borrando a papa“ (Brisanje oca):   https://www.youtube.com/watch?v=9hspIL13p1Q  (titl na engleskom).

Dokumentarac prikazuje šikaniranje očeva u Argentini od strane sistema, uskraćivanje očevima pristupa deci i lažne prijave od strane majki kojima se uvek i sve veruje. Evidentan problem je nedelotvornost i pristranost policije i sudstva kojima je nametnuto "da štiti majke". Razotkriva se korumpiranost feminističkom propagandom celog sistema socijalne službe i dela profesionalnih psihologa koji su vezani uz taj sistem.

U filmu se pojavljuje i psiholog Lilian Handel, koja otvoreno tvrdi da svi muškarci koji prijavljuju nasilje lažu i da žene „vrlo retko, ako i ikada“ lažu o nasilju! Predstavnice organizacije Shalom Bait „centra za zaštitu žrtava nasilja“ otvoreno priznaju da savetuju ženama da prijave nasilje radije nego da se upuštaju u pošteni sudski postupak razvoda!

 Ono što argentinski dokumentarac čini drugačijim jeste da baca svetlo na lik i delo osobe koja po svemu sudeći stoji iza celog sistema.

Jorge Corsi (Horhe Korsi), psiholog, je vrlo uticajni ideolog radikalnog feminizma, inače tvorac mnogih stručnih“ radova o deci u razvodima. Malo se o njemu zna jer nije toliko poznat van španskog govornog područja. Ali njegovi radovi jesu poznati i usvojeni.

Ovaj feministički ideolog je bio idejni kreator „Gender Staljinizma“ u Španiji i koji je 2008. uhapšen i usuđen kao vođa silovateljske pedofilske bande. U filmu se razotkriva kako je njegov rad uticao na kreiranje „porodične politike“ ne samo u Argentini, nego širom sveta.

Corsi je uhapšen 23. jula 2008.godine i optužen za osnivanje pedofilske bande i silovanje maloletnika:

https://www.youtube.com/watch?v=wgKYojM40d4

https://www.youtube.com/watch?v=c2twJ0d8Jvo

 Policija je u akciji protiv pedofila oslobodila 13. godišnjeg dečaka koji je bio silovan. Corsijeva pedofilska banda je mamila decu iz sirotinjskih četvrti , silovala ih u orgijama i sve snimala. I filmove prodavala na internetu. Corsijev stan prepoznat je kao jedno od mesta na kojem su se odvijale orgije. Corsi je na kraju priznao zločine i osuđen je.

 Psiholog Jorge Corsi je još od prvog postdiplomskog rada  1989. godine obrađivao teme porodičnog nasilja.  Autor je pet knjiga : Violencia Familiar (Porodično nasilje) , Violencia masculina en la pareja ("Muško" nasilje među partnerima), Maltrato y Abuso en el ámbito doméstico (Maltretiranje i zlostavljanje u domu) Violencias Sociales (Društveno nasilje) i Psicoterapia integrativa multidimensional (Multidimenzionalna intergrativna psihoterapija).      

U celom njegovom radu nema ni reči o tome da bi žena bila nasilna prema muškarcu ili deci, nego je ona isključivo žrtva. Isto tako, nema reči o tome da bi muškarac mogao biti žrtva nasilja. Po njegovom „stručnom“ mišljenju, tako nešto ne postoji.

 Svi ti njegovi radovi irazito su orijentirani na diskriminaciju očeva u razvodu. On je razvio tzv. „Corsi metodu“ koja je u osnovi varijacija promašenog „Duluth modela“ optuživanja 'patrijarhalnog' muškarca za sve nedaće, samo ima širi spektar od samog porodičnog nasilja. On je razvio i takozvani „Test nasilnog muškarca“ po kojoj se u osnovi na bazi lažnog svedočenja žene ustanovljava da je neki muškarac nasilnik čak i bez njegovog prisustva. Corsi doslovno tvrdi da se takve optužbe „jednostavno ne mogu izmisliti“. Zanimljivo, ta Corsijeva metoda prepoznavanja "nasilnih" muškaraca bez njihove prisutnosti koristi i kod nas u Srbiji.


 Kad malo razmislimo, savršeno je logično da je sva ovakva politika zamišljena i promovisana upravo od jednog hroničnog pedofila !

 Uništavanja porodice, emocionalno uništavanje i odstranjivanja dobrih očeva i sistemsko dodeljivanje dece majkama koje su u osnovi zlostavljačice (u najboljem slučaju samo frustrirane i maliciozne, u najgorem osobe sa ozbiljnim psihičkim poremećajima) – sve to strahovito traumatizira decu. Traumatizirana deca iz razorenih porodica odvojena od oca su savršena potencijalna žrtva pedofila. Pogotovo ako je pedofil psiholog koji im "pomaže".

 I naravno da se interes jednog takvog pedofila poklopio sa idejama radikalnog feminizma . Razaranje porodice, udaljavanje muškaraca od dece i odgoja dece, marginalizacija muškaraca i podčinjavanje muškaraca kroz olakšanu kriminalizaciju i lažne optužbe svakog muškarca bez ikakve potrebe dokazivanja krivice – sve su to jasni i proglašeni ciljevi radikalnog feminizma koje niko ne želi da vidi.

Kada je Corsi razotkriven kao pedofil, celi strašan skandal ostao je nekim "čudom" ograničen samo na špansko govorno područje! Kada guglate"Jorge Corsi" dobijete isključivo linkove na španskom. Zaista čudno, obzrom da su njegovi radovi zapravo postali temelj rada socijalnih službi širom sveta.

Mnogi drugi radovi nastavljaju se na njegove pionirske ideološke postavke koje u osnovi imaju diskriminaciju očeva. Njegova "stručna" literatura i knjige uklonjene su iz kwižara i preporučene literature pripadajućih stručnih studija, ali njegove ideološke postavke se i dalje posvuda javljaju u drugim knjigama koje su nastavak njegovih teza i kao takve se primjenjuju u radu socijalnih službi.


IZVOR: Iz knjige "Feministički mitovi, laži i posledice"

 

Коментари

Популарни постови