ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ О TАЈАНИ ПОТЕРЈАХИН ПРВОЈ ЖЕНИ АНТИФЕМИНИСТКИЊИ


Они који прате мој рад знају да већ дуги низ година проричем долазак жена антифеминиста на друштвену сцену. Недавно се то пророчанство и обистинило. Новосађанка Тајана Потерјахин, сестра интелектуалца Владимира Потерјахина, гостовала је у уторак 31. августа 2021. у студију београдског Новог Стандарда. Водитељ интервјуа је био Александар Вујовић. Интервју је окачен на јутјуб у суботу 4. септембра 2021. Интервју је уредништво насловило: „Женама се данас намеће став да је мушкарац њихов непријатељ”. Како се из интрервјуа види, тај став друштву намећу мушкомрзачке радикалне феминисткиње.

Тајана анализира „женске сајтове” и констатује да су они под контролом радикалних феминисткиња. Дакле, радикалне феминисткиње не контролишу само експлицитно радилнофеминистичке сајтове, него и оне који су за ширу женску публику. О тој малигној појави говорим већ деценијама. Радикалне феминисткиње су се прошириле и по главнотоковским медијима. Појава није наивна, нити безазлена. Тај сој људи долази из најдубљег пакла. Лепо је Тајана приметила: „С њима нама дијалога.” Заиста нема. Зато је и Христос ћутао пред ђавоиманим тужитељима. Видео је да је сваки разговор бесмислен.

Тајана је овим интервјуом избила на прво место међу женама антифеминистима у Србији. Стидљивих жена антифеминиста већ смо имали (Јована Стојковић, Снежана Терзић, Драгана Миљковић, Биљана Колар Ераковић, Богданка Аливојводић, Данка Јанковић, Мирјана Ђорђевић, Јасмина Ранђеловић). Жена антифеминиста биће све више и биће све гласније. Имаћемо и ми нашу Кристину Хоф Самер и Џенис Фиаменго, као што већ одавно имамо нашег Ворена Фарела, тј. мене.

Да. Закључим. Тајана Потерјахин је по образовању антрополог, а по вокацији књижевник. Она је лепушкаста, симпатична, мудра, паметна, образована, честита, карактерна и храбра особа. Милина ју је гледати и слушати. Она је наша прва жена антифеминиста. Браво Тајана!

21

Коментари

Популарни постови