Владислав Ђорђевић:АНТИНАТАЛИТЕТНЕ МЕРЕ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Негде на почетку синоћне годишње конференције председник Вучић је најавио увођење нове новчане донације за мајке рођене деце. До сада су локалне самоуправе награђивале мајке за свако рођено дете. Ти износи су зависли од могућности локалних самоуправа. Од наредне године и Република ће помагати са по 100.000 динара по сваком рођеном детету. То давање је постојало, али се сада увећава. То се зове родитељски додатак. Исплаћује се једнократно или у више рата. Право на њега имају искључиво мајке.
Само лаковеран човек може тим мерама да аплаудира. Наивко се може надати да ће те мере довести до повећања бракова и наталитета. Неће. Те мере ће само убрзати тренд безбрачности и депопулације. Зашто?
Прво. Мере су чист сексизам – чиста дискриминација мушкараца. Овим мерама се њихова улога у репродукцији и васпитању детета потпуно анулира. Мере су ексер на ковчегу мушкости и очинства.
Друго. Ове мере само ће довести до повећања ванбрачно рођене деце у односу на број укупно рођене деце. Будући да ће држава да финансира мајке, жене ће се ређе одлучивати на брак и рођење деце у браку. Женама муж више неће бити потребан.
Треће. Иза тих мера председника Вучића стоји моћни феминистички лоби, тј. ЛГБТ лоби. Његов циљ је деполулација и уништење хетеросексуалних бракова. Седите и гледајте како се продубљује тренд измирања Србије и распада веза и бракова.

Коментари

Популарни постови