ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: СЕКСУАЛНИ МОРАЛ


Велики број девојака упушта се у предбрачне сексуалне односе. Такви односи се у традиционалном српском језику називају блудничким. Дакле, Србија је пуна блудница, али медији тај проблем не истичу. Бројне феминистичке НВО такве чине бране као „женско право”.

Велики бој удатих жене упушта се у ванбрачне сексуалне односе. Такви односи се у традиционалном српском језику називају прељубничким. Дакле, Србија је пуна прељубница. Али медији тај проблем не уочавају. И то понашање се брани као „женско право”.
Велики број удатих жена иницира и разод. Дакле, Србија је пуна браколомница, али ни то медији не наглашавају. И то је „женско право”.
Велики број и девојка и жена избрши побачај, али и то се ретко кад истиче као друштвени проблем. То је такође „женско право”.
Насупрот тишини о тим масовним појавама, медији брује о силовањима. То је велики злочин, али веома редак. Силовања су свуда јако ретка, а у Србији посебно. Србија спада у ред европских земаља са најнижом стопом силовања.
Медији брундају и о сексуалном узнемиравању, сексуалном злостављању и педофилији, иако су и те појаве јако ретке. Дакле, феминистички медији скрећу пажњу јавности са масовних појава на она која су ретка. Резултат тог маневра је велико урушавање сексуалног морала. Честим сексуалним преступима се гледа кроз прсте, а од ретких се праве вашарске мечке.

Коментари

Популарни постови