ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: „ЉУБАВНИ ПРОГОНИЛАЦ

Данас се у Политици онлајн појавио се чланак „Љубавни прогонилац” Зорана Миливојевића. Бојим се да ни сâм аутор чланка није свестан чињенице да је реч о још једном лезбијско-феминистичком концепту, смишљеном ради још веће манипулације мушкарцима.

Наиме, у теорији, „љубавни прогонилац” може бити и мушкарац и жена, али у пракси то је најчешће мушкарац. А концепт је тако удешен да пружа жени велики простор за манипулацију.
Тако жена може данас мушкарцу да каже „Да!” и дозволи његово удавање. Али ако јој се нешто у вези не свиђа, на пример количина дарова које прима, она може да каже „Не!” и да његово удварање представи јавности као „прогањање”. Остављени мушкарац, новопечени „прогонилац”, мораће да се жени изнова удвара и повећа количину „љубави” и дарова. Можда му се жена и смилује, па му поново каже „Да!” Али ако јој је ћеиф, она може поново да га нечим условљава и уцењује и каже му „Не!” Тако ће мушкарац поново постати „погонилац”. Концепт „љубавног прогониоца” је смишљен да би жене могле да раде с мушкарцем шта хоће.

Држ’те се пријатељи моји! Веза и бракова биће сва мање, јер лебофимисткиње пуном паром законима и пропагандом дају женама оруђа којима сваког мушкарца могу преко ноћи оптужити да је „насилник”, „злостављач”, „прогонилац” или нешто још горе. Зоран Миливојевић, иако тога вероватно није свестан, упрегао се у лезбијско-феминистичка кола, којима је циљ да се мушкарац претвори у роба жена манипулаторки!

Коментари

Популарни постови