Владислав Ђорђевић: БЕЗОЧИНСКА АМЕРИКА” – „FATHERLESS AMERICA”

Амерички писац Дејвид Бланкенхорн (David Blankenhorn) написао је књигу „Безочинска Америка: суочавање са нашим најургентијим социјалним проблемом” („Fatherless America: Confronting Our Most Urgent Social Problem”, 1994). У њој је описао стање у коме све већи број Американки рађа дете „за себе”. Мушкарци – ако уопште знају да су очеви – одгурнути су из живота не само мајки своје деце, него и своје деце.

Треба неко да напише и књигу „Безочинска Србија”, јер је ситуација код нас слична. Све већи број жена зачне и роди дете „за себе”. Неке буду у браку са очевима своје деце кратко време, али се брзо разведу.

Тај тренд „безочинства” („fatherlessness”) подстиче држава својим анимушким и антиочинским законима и пропагандом. Свуда се говори о „насиљу у породици” („domestic violence”) и „насиљу над женама” („violence against women”). Која онда жена жели да се уда или остане у браку? Циљ свега тога је изградња матријархата и уништење патријархата. Том тредну нема ко да се супротстави. Ћути Црква, ћуте и сви политичари. Само ми маскулисти протестујемо, али смо малобројни и без подршке државних органа. Стога очекујте још већи прогон очева и раст „безочинске Србије”.

Коментари

Популарни постови