ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: KОМПЛИМЕНТИРАЊЕ КАО „СЕКСУАЛНО УЗНЕМИРАВАЊЕ”

Лезбијке, које чине вођство феминистичког покрета, намећу јасности став да је свако мушко комплиментирање „сексуално узнемивавање” („sexual harassment”). По њима, сексуално узнемиравате жену ако јој кажете било који израз наклоности и удварања (срце, душо, љубави, меду, шећеру, луче, мацо, лепотице итд.). Феминисткиње желе да спрече настанак веза између мушкараца и жена. Оне су противнице сваке хетеросексуалне везе, а брака поготово.
Феминисткиње желе да мушкарци постану дрвенасти и уштогљени гинофоби, а жене надрндане и осионе оштроконђе. Желе да се створи јаз између мушкарaца и жена. Желе да нас заваде.
Захваљујући погубној феминистичкој пропаганди и законима мушкарци већ сада избегавају да се удварају женама и да им дају комплименте. Убудуће ће имати још веће страхове и још веће кочнице. Јаз ће се продубити. Тако ће бити на жалост и једних и других, а на срећу само хетерофобних лезбијки. Лезбијска хетерофобија је психопатологија.
Лезбофеминизам психолошки кастрира мушкарце и жене. Мушкарце лишава могућности да покажу своју мужевност, а жене лишава могућности да уживају у мушком комплиментирању и удварању.

Коментари

Популарни постови