МИЛИНА ДОРИЋ: ПРОЦЕЊУЈЕ СЕ ДА ЈЕ СВАКО ДРУГО ДЕТЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ИЛИ ОТУЂЕНО ИЛИ ЈЕ У ПРОЦЕСУ ОТУЂЕЊА. ЖЕЛИМО ТАЈ ПРОБЛЕМ ДА РЕШИМО !

Отуђење детета је проблем који на крају највише боли само дете, док родитељ - отуђивач противправно ради на штету сопственог детета.

Проблем је дубљи него што се то може претпоставити, отуђена деца временом губе осећај за исправно а сами постају јединке које немају капацитета једног дана да заснују функционалну породицу.
У Републици Србији има 650.000 деце а процењује се да је свако друго или отуђено или је у процесу отуђења. Поред родитеља отуђивача свакако да је за отуђивање одговорно и тужилаштво и Суд, тужилаштво јер не процесуира родитеља отуђивача а Суд је не извршава правноснажну и извршну одлуку.
Покрет Живим за Србију се путем свог адвоката Милине Дорић, залаже за успостављање правде и извршавања пресуда по Закону, залажемо се да се сваки родитељ који ради противно најбољих интереса детета процесуира и да се адекватно казни, како родитељи отуђивачи, тако и сви који су саучествовали у том процесу, од тужилаштва до судија.
Покрет Живим за Србију, је једина политичка опција која је препознала овај проблем и која је спремна да се ухвати у коштац са овим проблемом.
Адвокат Милина Дорић заменик председника Покрета Живим за Србију

Веза:

Коментари

Популарни постови