ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: ДРАГЕ ЖЕНЕ


Драге жене! Све ви ми говорите како желите љубав и пажњу од мушкараца. Дивно! Tо је управо оно што вам ја и други мушкарци желимо дати. А да бисмо вам ми то могли дати морамо имати моралне и материјалне основе за то. Стога нам треба дати морално васпитање и солидно плаћене послове. Али наше друштво ради управо супротно. Оно нам одузима прилике за школовање и запослење и даје их вама. То се ради путем феминистичких закона.
Ви верујете да вас штити Закон о забрани дискриминације. Погрешно. Тај закон вас не штити од дискриминације, него управо нас мушкарце дискриминише. Тај закон нам самњује мугућност да се школујмо и имамо пристојне послове. Таква ситуација нас доводи у ситуацију да не можемо да вам конкретно покажемо колико вас волимо.
Ви верујете да вам Закон у родној равноправности даје равноправност са нама. Погрешно. Тај закон вас не чини равноправним са нама, него нас мушкарце чини неравноправним са вама. По својим практичним последицама, тај закон нас мушкарце лишава образовања и послова, а тиме могућности да вам практично покажемо љубав.
Ви верујете да вас Закон о спречавању насиља у породици штити. Погрешно. Тај закон служи томе да зле жене могу да уништавају све мушкарце – и добре и зле. Он свим мушкарцима убија вољу да се емотивно и брачно везују за вас. Он у све мушкарце улива страх од веза и бракова. Он је љубавофобан, гинофобан и бракофобан. Он вас лишава мушкараца који могу и желе да вас воле.

Ти закони убијају вољу мушкараца да вас воле. Они су настали у кухињи лезбијских феминисткиња којима је управо и циљ уништење хетеросексуалних веза и бракова. Њима и јесте циљ да не клија љубав између мушкарца и жена. Ко аплаудира тим законима, аплаудира уништењу хетеросексуалне љубави и бракова.

Стога Ви – добре хетеросексуалне жене – које желите љубав и чврст брак – треба прве да протестујете против тих закона и ужасне антимушке пропаганде која их прати. Док не устанете уз одбрану хетеросексуалне љубави, брака и морала, имаћете лезбофеминистичку усамљеност, невољни целибат и неморал.



Коментари

Популарни постови