"ДЕЧАЦИ СУ ГЛУПИ"


Циљ феминистичке пропаганде је да унизи мушкарце. Они се у њој увек представљају као глупи и неспособни. То се у њих усађује на много нивоа. Чак и у дечијим цртаним филмовима има тог потцељивања дечака. Тако је се у једној епизоди цртаног филма „Штрупфови” налази сцена у којој један женски лик говори: „Дечаци су глупи!” Штрупфета то прихата са одобравањем. Тако се у дечаке усађује помисао да су глупи, а девојчице паметне.

Да је којим случајем изјављено да су девојчице глупаве бројне феминистичке организације би послале брдо петиција у РТС да се таква емисија забрани, јер шири мизогинију. Али када се омаловажавају дечаци, преко тога се ћутке прелази.

Живимо у доба у коме феминисткиње систематски раде на томе да се мушкарци омаловаже. То почиње од малих ногу. Дечацима се усађује идеја мање вредности. Њима се сугерише да су глупави и неспособни. Таква пропаганда оставља трагове на дечачку психу. Дечаци и младићи су све несигурнији. Мислим да је дошло време да се каже стоп феминистичком систематском омаловажавању мушкараца.


Владислав Ђорђевић 

Коментари

Популарни постови