VAKCINE INFO: ZAJEDNO U RIM ZA SLOBODU IZBORA! ZAJEDNO ZA SVU DECU, DO OSLOBOĐENJA!


 Prešli smo 2500km dugačak put da bismo pružili podršku roditeljima u Italiji na velikom protestu "ZA SLOBODU IZBORA" pri vakcinaciji, a protiv prisile i medicinskog terora.
Vredelo je svakog pređenog milimetra biti deo ovog važnog događaja u kome su, rame uz rame sa italijanskim roditeljima, lekarima i pravnicima, na bini stajali i predstavnici našeg regiona...                                
Organizator protesta bilo je udruženje "Comilva" koje punih 25 godina radi na osvešćivanju i informisanju javnosti u Italiji o ovoj temi.
Problem obavezne vakcinacije (koja je do skoro bila mandatorna u svega par regija) i velikog broja vakcinacijom trajno oštećene dece i odraslih, doživeo je kulminaciju juna prošle godine, kada je italijanski parlament izglasao zakon po kome je vakcinacijađ protiv deset infekt. bolesti u 36doza, postala obavezna za sve malodobne građane. Takođe, novi zakon podrazumeva sve represije, sankcije i prisile za roditelje koji odbiju vakcinaciju vlastite dece, od zabrane upisa u vrtiće do visokih novčanih kazni...
Zbog toga je tokom prošlog leta, u mnogim gradovima Italije, organizovano više desetina masovnih protesta u kojima je učestvovalo preko pola miliona ljudi... Procenjuje se da nekoliko miliona punoletnih Italijana sa biračkim pravom podržava slobodu izbora pri vakcinaciji, što nije zanemarljiv deo glasačkog tela.
S obzirom da su u parlamentarni izbori u Italiji zakazani 4. marta, a jedan od kanditata je i politička stranka velikog aktiviste i borca za slobodu izbora, epidemiologa dr Dario Miedico, među najistaknutijim govornicima na protestu, bio je upravo ovaj čuveni lekar.

Doktor Dario Miedico, epidemiolog i lekar sudske medicine sa radnim iskustvom od 40 godina, borbu za slobodu izbora počeo je još davnih 80-ih godina pomažući prvom čoveku koji je pokrenuo pitanje sigurnosti vakcina i borio se da vakcinacija bude slobodan izbor, gospodinu Giorgio Tremante.
Dr Dario Miedico je krajem prošle godine osnovao političku stranku "SIAMO" ("Mi jesmo" što implicira da, gde god je potrebna intervencija za slobodu, "Mi smo" prisutni) i postao prepoznatljivi predstavnik pokreta za slobodu izbora po pitanju vakcinacije.

Osim ovog uvaženog i časnog lekara, na tročasovnom protestu u Rimu (zalivanom upornom kišom) učestvovalo je blizu čak OSAMEDESET govornika. Među njima dvadesetak italijanskih lekara, profesora, naučnika... Izdvajamo:

-Dr Massimo Montinari, hirurg, gastroenterolog, pedijatar, ekspert za lečenje autizma na Visokom Zdravstvenom Institutu, glavni lekar policije drzavne bezbednosti 30 god.

-Prof. Paolo Gottareli, specijalista nazalne hirurgije

-Prof. Ivano Spano, profesor na medicinskom fakultetu, univerziteta u Padovi.

-Prof Paolo Bellavite profesor opšte patologije na univerzitetu u Veroni, lekar i homeopata

-Dr Claudio Colombo, hirurg i homeopata, diplomirao medicinu 1966. god.

-Dr Gerardo Rossi, lekar, spec. hirurgije i ortopedije

-Dr Franco Verzella, lekar, naučnik, inovator

-Dr Giuseppe Genovesi, specijalista u endokrinologiji, psihijatriji i imunologiji, odjel eksperimentalne medicine, sekcija medicinska fiziopatologija. (Video snimak)

Predstavnici našeg regiona bili su: Dr Jovana Stojković, dr Lidija Gajski, dr Srećko Sladoljev, Snežana Terzić i Jagoda Savić. Na žalost, iako najavljen, uživo prenos izlaganja naših sjajnih govornika nismo mogli tehnički da izvedemo iz više razloga. Stoga vam dugujemo veliko izvinjenje u nadi da ćemo ovakve smetnje preduprediti sledećom prilikom i ispuniti sva vaša očekivanja...

Živeli i uzdravlje!

Коментари

Популарни постови