ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: „НАЈТЕЖИ ПОСАО НА СВЕТУ”

Прекјуче – у уторак 22. марта 2022 – добио сам видео-клип насловљен „Најтежи посао на свету”. У њему се описује тај посао. Te он подразумева стално стајање, те се обавља 24 сати на дан, те 7 дана у седмици, те 365 дана у години, те нема паузе, те се ради у хаотичном окружењу, те нема времена за спавање, те нема годишњег одмора итд. Дакле, тај посао са описује у најцрњим бојама. Испада да је гори од робовског рада. На крају се каже да је то посао мајке. Али то је претеривање. Зашто?
Прво. Мајка које превија дете, превија своје дете. Мајка која храни дете, храни своје дете, Мајка која се брине о детету, брине се за своје дете. Другим речима, колико год било тешко подизати дете тај труд доноси и неизмерну радост, срећу и задовољство. Жене које немају децу лишене су те радости, среће и задовољства. Осећају да им нешто фали. Фали им тај тобоже најтежи посао на свету. Многе жене управо вапе за тим назови најтежим послом на свету. Многе желе бити мајке, али из овог или оног разлога то нису. Дакле, видео је претеривање.

Друго. Не брину се само мајке за децу. Брину се и очеви. А брине се и друга родбина. Брину се и пријатељи и познаници. Брине се цело друштво. Није мајка једина та која ради „најтежи посао на свету”. Видео је посебно дискриминаторан према очевима који такође подносе велике жртве да би подигли дете. Они улажу сате и сате рада да би детету и његовој мајци обезбедили шта им треба. Али у видеу они се не спомињу. Дакле, видео је не само претеривање, него чист женски сексизам, чиста дискриминација очева.
Треће. Нека те које тврде да је мајчинство „најтежи посао на свету” почну да раде као зидари или рудари, па да виде шта је тежак посао. Посао мајке није лак, али има и тежих послова. Дакле, видео је претеривање.
Да закључим. Видео је направљен од глобалистичке елите са циљем да женама огади мајчинство. Та елита жели депопулацију планете и зато се материнство портретише у црним бојама. Посао мајки није лак, али пружа и много радости и задовољства. Брига за своје дете није никакав „посао”. То је нешто што усрећава многе мајке, очеве и другу родбину. Имати дете није никакав кулук. То је нешто што усрећава и обогаћује човека. Бити родитељ није лако, али је и част, предност, радост и срећа.

Коментари

Популарни постови