In memoriam: Зоран Митровић

После тешке болести напустио нас је Зоран Митровић, дугогодишњи борац за права очева и отуђени родитељ. Последњу деценију свог живота посветио је борби да деца имају подједнако право на оба родитеља, да очеви буду родитељи. Његова склоност ка истини и правди била је од користи бројним угроженим родитељима, али и колегама из такси удружења чији је активиста био.

Као повереник за град Београд НВО "Мушка сигурност- сигурност за све", активиста, сарадник и један од људи који је водио "Правде за тате", активно је учестовао у свим протестима против накарадног рада институција, које су се одржали последњу деценију, а 18. марта 2018. године лично је организовао запажен Протест испред Министарства рада запошљавања, борачка и социјална питања. Бројни угрожени родитељи ће га памтити по несебичном залагању за остваривање њихових права, али и права њихове деце.

Нажалост, није успео да реализује његову основну идеју - да свако дете после развода има подједнак приступ сваком родитељу. Реализацију тог циља оставио је нама. Нека му је вечна слава и неизмерно хвала за све што је учинио за децу и њихове родитеље!

Драги наши читаоци и саборци,  помолите се за душу уснулог раба Божијег Зорана.

Брате Зоране, нека ти Бог подари рајско насеље у Царству своме небеском.

Коментари

Популарни постови