БУЈИЋ ГОРАН: ЗАШТО СУ ОЧЕВИ ДИСКРИМИНИСАНИ ? ЗАШТО ПОЛИЦИЈА НЕЋЕ ДА РАДИ ОНАКО КАКО ЗАКОН НАЛАЖЕ?


Зашто су очеви дискриминисани? Зашто ПОЛИЦИЈА неће да ради онако како Закон налаже?


Пред Вама је делић моје борбе. У питању је поступак, који је на све могуће начине опструисан и заташкаван, а Полиција изричито одбија да призна да исти одуговлачи, не поступа, а све у циљу заштите својих полицијских службеника и лица која раде у Центру за социјални рад и ОЈТ.

То је иста она полиција која треба да штити права грађана и настоји да до кршења закона не дође.

Коначно, жалбом Поверенику сам успео да дођем до правде и докажем да они који се позивају на најбољи интерес детета и владавину права- креше закон.

Систем у ком су очеви на овакав начин дискриминисани је погубан пре свега за децу, али и за грађане, пре свега очеве, јер опструисање државних органа одржавања личних односа са родитељем предстваља насиље над децом, а не поступање истих и кршење права грађана и слобода загарантована Уставом и Међународним законима, није ништа дтуго, до насиље над нама очевима.

Након РЕШЕЊА, којим се утврђује да ми је повређено право из члана 26 Закона о заштити података о личности, ашто ми је загарантовано Уставом, доказао сам да они који се позивају на најбољи интерес детета и владавину права- крше како домађе законе, исто тако крше међународни закон и Устав Србије.

Очевима је одавно познато, да Србија није правна држава, да у њој не станују Закон и владавина права. Тражити правду у Србији, исто је као да тражите невину девојку у јавној кући. 

Коментари

Популарни постови