Владислав Ђорђевић: ИРАНСКА ФЕМИНИСТИЧКА ФАРСА


Медијима – укључујући и друштвене мреже – круже репортаже о тобожњим протестима Иранки против бруталности „моралне полиције”. Са информативног и безбедоносног аспекта то је само специјални западњачки медијски рат против суверености Ирана. Ти протести су фарсични. Нису то спонтане реакције Иранки, него добро организоване и унапред осмишљење акције западних агентура. Те тобожње жртве полиције су обичне агенткиње западних војних служби, које свесно и смишљено подривају суверенитет Ирана. Праве Иранке су задовољне својим положајем у друштву и породици. Неке олошкиње су пристале да глуме увређене и обесправњене протестанткиње за шаку долара.
Са моралног аспекта ти протести су покушаји увођења феминизма и у Иран. А чему то води може се видети по нашим женама. Наше жене се облаче како желе. Оне ту слободу искоришћавају тако да се у облаче пермисивно. Неретко носе мини сукње, мрежасте чарапе, халанке, шорцеве, уске панталне, уске и провидне мајице. Облачењем позивају мушкарце на вербални и тактилни контакт. Али то може бити замка. Ако се жени наступ мушкарца не свиди, она га може тужити полицији за „насиље у породици”. Зато је полупорнографска кореографија наших жена манипулативна. Она је ту да у мушкарце усади страхове, а у жене осећај охолости.
Резултат женске пермисивности није весео по жене. Женска пермисивност подстиче раст: проституције, порнографије, развода, прељуба, блуда, абортуса, стерилитета, полних болести, бездетности, једнородитељских породица, љубомора, свађа, судских спорова, насиља у породици и невољног целибатства. Све би се те красоте догодиле и Иранкама, када би и код њих победила феминистичка пинк револуција. Али неће, јер је то само изрежирана западњачка фарса.

Коментари

Популарни постови