Владислав Ђорђевић: КАКО ДАНИЈЕЛА ШТАЈНФЕЛД ЈЕБЕ ЦЕЛУ СРБИЈУ У ЗДРАВ МОЗАК?

Чим је избила афера Штајнфелд-Лечић одмах сам тврдио да су све оптужбе обична фантазирања сексуално фрустриране клинке. Јуче – у недељу 6. јуна 2021. – Новости онлајн објавиле су чланак „Откривамо интиганте детаље случаја Штајнфел-Лечић” у коме се то потврђује.

Најпре се даје изјава Мериме Исaковић која тврди да је Данијела одмах – 8. маја 2012. – пријавила силовање Виктимолошком центру, а они то проследили полицији.
Али сама Данијела то негира. Дакле, Мерима зна боље од Данијеле да ли је пријавила силовање или не.
Затим новинари Новости проналазе да је Данијела заиста пријавила силовање Виктимолошком центру, али да силоватељ нимало не одговара Браниславу Лечићу. Даклe, клинка конфабулира – измишља. Све су то препознали у полицији, па ништа нису предузели.
На крају су новинари закључили: „Истраживањем и медијском анализом случаја силовања глумице Данијеле Штајнфелд, дошли смо до низа опречности, неслагања и нелогичности, почев од места на ком се силовање одиграло”.
Наиме, она је час тврдила да ју је силовао у колима, час у стану. Дакле, шмизла има еротске фантазије о силовању, па машта да је силована на разним местима. У њеној глави мењају се сцене сексa као у порно филму.
Она машта да су је силовали разни мушкарци, тако да износи разне описе силоватеља. Адвокати су најпре мислили да је силоватељ Драган Бјелогрлић Бјела. Касније је клинка своје фантазије усмерила ка Бранислву Лечићу, па њега оптужила за силовање. Клинка јавност вуче за нос. Не зна ни кад је силована, ни где, ни ко ју је силовао. Извињавам се на жаргону, али она јебе целу Србију у здрав мозак.

Аутор текста: Владислав Ђорђевић

Коментари

Популарни постови