ШТА СЕ ДОГАЂА КАД ЖЕНА ОДСЕЧЕ МУШКAРЦУ ПОЛНИ ОРГАН?

Недавно је у Америци један мушкарац затражио од жене развод. Она је реаговала тако што му је одсекла полни орган и бацила га у канту за смеће. Догађај је испричан у ток-шоу емисији „Дискусија” („The Talk”) на каналу CBS. Можете замислити реакцију публике?

Да у публици седе интелигентни и морални људи – како би се могло очекивати – тај злочин би био осуђен. Тај би догађај био назван великом трагедијом, јер он то и јесте. Можда би учеснице дискусије трагале за олакшавајућим околностима за то велико и гнусно насиље. У сваком случај, насилница би била осуђена, а жртви би било исказано саосећање. Али не! У публици су седеле моралне и интелектуална наказе – феминисткиње. Жена која је догађај испичала је закључила: „То је предивно!” („It’s fabulous!”). Женски аутидоријум је експодирао од смеха. Овацијама је поздравио оцену да је одсећи мушки полни орган нешто „предивно”.

А када је једна честита жена стидљиво приметила да можда то није у реду наишла је на иронију и одбацивање. Она је рекла да није у реду да мушкарац одсече женину дојку, па стога није у реду ни да жена одсече мушкарцу полни орган. Једна феминисткиња је блазирано рекла: „То је друга ствар!” („It’s different”).

То је данaшњи свет: свет у коме се насиље над мушкарцима не само толерише, него и подстиче. Жене су постале осветољубиве, крволочне и неморалне. Оне се насиљу над мушкарцима смеју. Мушка бол њих радује. Постале су садисти.

Женска морална декаденција је постала толика да је наишла на критику не неких америчких конзервативних хришћана, него атеиста. Један од њих је тај догађај и испричао на страници „Amazing Atheists”

Аутор текста: Владислав Ђорђевић

Коментари

Популарни постови