ПРАВА ЖЕНА

Забрањено је вршити сваки вид насиља над женама, то значи да је забрањено вршење и психичког насиља над женама које врше институције онда када је инструишу шта да ради, уз помоћ притисака и уцена манипулишући са њима.

Жене су понајвише жртве насиља институција, агенди и сопствене подложности манипулативним инструкцијама.

Такве жене истински сви жалимо. Оне су у канџама лоших особа које их са ауторитативног нивоа иструишу да ради погрешне ствари па чак и да лажу, што касније, дугорочно посматрано узрокује огромну штету по њих саме, али и њихову децу.

Праву жртву физичког насиља никада институција није заштитила, као што у овом данашњем систему готово све институције онемогућавају и жртвама и праведницима да остваре права и заштиту.

Жене ће престати да буду жртве тог институционалног насиља када схвате ко им је непријатељ и када институције коначно крену да штите жене, истинске жртве сваког насиља.

Ниједна права жена, паметна и интелигентна никада није у мојим речима препознала лош говор о нама, женама, и свака права и нормална увидела је проблематику оних које су спремне да фабрикују проблеме супротном полу а на основу лажних навода.

Будимо жене, нормалне и способне да схватимо које институције користе женски пол за остваривање њиховог дугорочног циља и плана.

Жене не будите наивне већ мудре и паметне.

Адвокат Милина Дорић
заменик председника Покрета Живим за Србију

Коментари

Популарни постови