AЦА ЛУКАС И "НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ"


Стекао сам ноторну славу критичара радикалог феминизма. Због тога сам добио славну етикету „женомрсца” (да споменем само најблажу). Да би схватили шта је феминизам данас најбоље је да размотримо случај певача Аце Лукас.

Нисам Ацин фан. Намам личних разлога да га браним. Не волим његову музику, нити бих икада ишао на његове концерте. То је ствар укуса. Али тај човек је савршен пример шта је радикални феминизам данас: похлепа за мушкарчевим новцем.

Јуче – у уторак 5. септемба – Аца је гостовао код Срђана у емисији Добро јутро. Био је видно потресен неправдом која му се чини. С обзиром на све добро се и држао.
Свако ко је гледао тај интервју види да је тај човек невино опужан. Иза свега стоји – то Аца није довољно нагласио – адвокатица његове супруге Соње. Та препредена жена је смислила план како да она и Соња узму још новаца од Аце. Стога је Соњу и саветовала да Ацу испровоцира да начини неко насиље. То чине и многе друге покварене адвокатице. Оне наговарају жене да провоцирају мужеве и лажно их оптужују. Мотив је новац.

Аца није насео на све Соњине провокација, али је ипак одмах опружен од Курира за „насиље”. Директор Курира је такође део завере. По среди је удружени злочиначки подухват Соње, њене адвокатице и директора Курира.
Нажалост, нису они најкривљи. Највећу одговорност сноси – то Аца не схвата – корумпирано судство које априори проглашава кривцем оптуженог мушкарца. Да не би морао да из притвора доказује навиност Аца је признао дело које није учинио! Дакле, вратио се стаљинизам! Људи признају дела која нису учинили да би добили мању казну! Само сада се та правна изопаченост зове феминизам.

Иза све ове лудости стоји феминистички лоби који је окупирао судове и медије. Можда Аца није светац, али није ни насилник нити нефер муж. Соњу је обасипао поклонима и чак јој преписао своју кућу. Али овим похлепним женама то није било довољно. Он желе још. Стога су се дале у оркестрирану хајку на Ацу. Не презају ни од лаж и подметања. Феминизам данас је похлепа и лаж.

Владислав Ђорђевић

Коментари

Популарни постови