NJENO VELIČANSTVO ŽENA

Čitam kod prijatelja na zidu, koji je napisao sasvim običan status, gde se u stvari briga iskazuje na veoma volseban način.I tada krećj komentari žena, koji su me zatekli i rastužili.

Postale smo ratoborne, nepristupačne na iritirajuć, agresivan način. Nedostupnost ne treba da znači  da glumimo Ramba, dovoljno je biti dostojanstvena.Muškarače nikada nisu bile u modi. Zašto se sve trudimo da pokažemo muda, kada nam ih Bog sa razlogom nije dao. Zato je dao muškarcima, da stoje pored nas i pomognu tamo gde mi ne možemo dalje.

Zašto  sve možemo  same ako ne moramo.Da li smo svesne koliko gubimo na ženstvenosti, dok ispisujemo redove pune borbenih reči.. umesto da se nasmejemo najlepšim osmehom, koji razoružava? Zašto smo dozvolile da toliko nedostupne postanemo dostupne svima? Nikada više nedostupnih, samosvesnih, pametnih i promiskuitetnih žena nego sada.

Autor teksta : Slađana Kosić

Slika preuzeta sa Google 

Коментари

  1. Sažeto, ali sve je rečeno. Veliki broj žena ne žele da budu dame. Ne trebaju da se čude što je sve manje džentlmena- oni danas nisu potrebni skoro nikome....

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови