АПЕЛ ЖРТАВА ЦЕНТАРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД


Апелујемо на Градске центре за социјални рад у држави Србији да веродостојно и документовано воде поступке у својим установама и да комплетна и истинита документација о начину на који се дошло до закључака у предметима буде доступна свим странкама у поступку и суду.
Напомињемо да су Уставом Републике Србије забрањени тајни поступци и било који експерименти над људима, људским животима, породицама и над децом.

Неопходно је ХИТНО зауставити фалсификовање извештаја који се шаљу суду и зауставити и прекинути ланац у којем више инстанце ШТИТЕ бахате раднике градских центара за социјални рад, који су задојени идеологијом радикалног лезбо-феминизма.
Неопходно је ХИТНО зауставити све манипулативне поступке који се воде у Градским центрима за социјални рад, зауставити злоупотребу института насиља у породици, зауставити разарање породица и злоупотребу најбољег интереса детета. Кажњавати лажна сведочења радника градских центара за социјални рад.

Један од бројних примера који доказује и оправдава сумњу свих жртава је у прилогу овог видеа. КАД СТРАНКЕ У ПОСТУПКУ ЖЕЛЕ ДА СЕ ПРЕДМЕТ (СЛУЧАЈ) ДОКУМЕНТОВАНО ВОДИ, било да се води записник о обављеном разговору, или да се забележи тонски запис разговора, стручњаци овог, још увек тајног друштва (организације), ОДБИЈАЈУ ДА ВОДЕ РАЗГОВОР. Искуства тзв. Жртава центара за социјални рад говоре у прилог томе да било које акције које би биле истините, документоване, веродостојне и признате од свих странака у поступку, у којима не би биле могуће манипулације и сплеткарења странака у поступку и социјалних радника, радници ГЦСР-а .

Коментари

Популарни постови