ПО ПРИТВОРИМА НАМ ЛЕЖЕ ОБРЕСПРАВЉЕНИ ОЧЕВИ КОЈИ СУ САМО ХТЕЛИ ДА БУДУ - ОЧЕВИ

Нема оног “СРАМ ДА ИХ БУДЕ” јер они срама немају, не постоје речи које би описале СТРАХОТУ И УЖАС ОВОГ НАКАРАДНОГ СИСТЕМА.
Отац, који је само хтео отац да буде, лежи у притвору јер му је бивша напаковала и исфабриковала пријаву да јој је писао са неког броја, који он не поседује нити број њеног телефона зна. Блокирао ју је одавно, бежећи од ње прекинуо је сваки контакт, али шта то вреди, када му је она сама ( или са неким у договору) исфабриковала да јој је он наводно слао неке поруке.
Обесправљени отац као прво уопште нема мотив да тако нешто уради!!! Зашто би себи правио проблем?! Такође, врло је очигледно да НИЈЕ ИМАО НИ РАЗЛОГА ДА ШАЉЕ ПОРУКУ У КОЈОЈ “ВЕЋ ПИШЕ КО ПИШЕ ТУ ПОРУКУ” СА НЕКОГ ДРУГОГ БРОЈА КАДА ИМА СВОЈ?!
Зашто би било ко слао поруку у којој “наводи и открива ко то шаље” са неког другог броја, када има свој телефон и КАДА ЈЕ ИСТО ТО МОГАО ДА УРАДИ И СА СВОГ ТЕЛЕФОНА?!
Заменици јавног тужиоца у Суботици рекла сам да је било ко могао да пошаље поруку и да сутра може и њу неко да неосновано окриви за слично уз мој коментар: “ али Вас нема ко да процесуира све и да поднесе неко против Вас пријаву” ооо да, пријаве се процесуирају само против очева али када жена огребе, удари или увреди свог парнетра за таква недела не постоји правни систем који ће то да процесуира!
Поштовани очеви, уредно НАПИСМЕНО пријављујте за сваки пут када вам немајке ваше деце не предају децу, тражите и од полиције да изађу на терен да се направи записник да Вам нису предата деца. Будите упорни, подносите кривичне пријаве за одузимање малолетног лица из члана 191. став 3 КЗ. Такође подносите тужбе за насиље у породици учињено према вама и вашој деци, и покрените поступак за старатељство јер немајка која не дозвољава да видите ваше рођено дете врши злоупотребу родитељског права а то је основ за лишење родитељског права.
Наравно да има и жена које трпе насиље, браним и њих али овај систем ГОТОВО УВЕК ПРАВУ ЖРТВУ УГЊЕТАВА ДОК ПРАВЕ НАСИЛНИКЕ И НАСИЛНИЦЕ БРАНИ.
Адвокат Милина Дорић
заменик председника Покрета Живим за Србију

Коментари

Популарни постови