НАКАРАДНИ СИСТЕМ И УНАКАЖЕН КРИВИЧНИ ПОСТУПАК РАДИ НА ШТЕТУ ДЕЦЕ И ЊИХОВИХ ОЧЕВА




Обесправљен отац добио је пријаву да је бившој партнерки и њиховој заједничкој ћерки наводно слао поруке у време када је спавао дубоким сном, са броја који нема, наводно на њихове телефоне а бројеве тих телефона такође нема!

Накарадном систему било је лакше да га приведу и након тога одреде му притвор, него да испитају ко је слао поруке са XY броја, где је купљена картица, када је активирана и када је исти број постсо недоступан.

Особа која је сама себи и детету слала поруке натуцајући речи склепакићи их, тако што је читала пар његових статуса, покушала је да манипулацијом набеди оца детета да је све то он писао и слао иако он нема ни њихове телефоне а контакт са дететом му је ускраћен већ две године, због исто тако лажне пријаве.
Ово фабриковање пријава може свако сваком да уради, и то је најстрашнији моменат у овом ужасном систему. Довољно је само купити картицу и бити довољно покварен да самом себи пошаљеш претеће поруке а онда све то сачуваш и предаш полицији, накарадни систем ће се свакако острвити на очеве, ту будите без бриге.

Могу само да кажем да ми је жао што раније нисам била у овом поступку, јер би до сада против жене која врши насиље над дететом и над њим одавно поднели бар 10 кривичних пријава и покренули поступак за лишење родитељског права.

Тужилаштво у Суботици и ПС Мали Иђош раде на штету најбољих интереса деце.

Адвокат Милинс Дорић,
заменик председника Покрета Живим за Србију

Коментари

Популарни постови