ПОЗИВ НА ЈАВНУ ТРИБИНУ



ПОЗИВ НА ЈАВНУ ТРИБИНУ ПОД НАЗИВОМ
„Од насиља у породици до насиља над породицом“


Организатори трибине су:

Арс академија – Фонд за породична права „Љубав ће победити”,  НВО - Мушка сигурност – сигурност за све. Суорганизатор је Друштво новинара Војводине.

Трибина ће бити одржана у недељу,  15. октобра 2017. године са почетком у 18  часова,  на адреси Војвођанских бригада 17/III у Новом Саду, у клубу Друштва новинара Војводине.

Тема: насиље у породици и над породицом.

На трибини ће говорити:
Младен Булут, председник Управног одбора Друштва новинара Војводине, уводна реч Жељко Савић, председник Управног одбора Арс академије – Фонда за породична права „Љубав ће победити”, уводничар.

Гости:
Душан Трифуновић, оснивач и председник НВО Мушка сигурност – сигурност за све, Зоран Митровић, заменик председника НВО Мушка сигурност – сигурност за све, Владислав Ђорђевић, публициста и новинар.

Улаз: слободан
Информације:
Тел:  069 489 25 79,  zeljkosavic.ars@gmail.com
Инж. Жељко Савић

Коментари

  1. Oтац сам двоипогодишњег дечака и наставник државног Универзитета. Живим у Црепаји, радим у Београду. Скоро од самог рођења сина старам се о њему равноправно и наизменично по 7 дана као и његова мајка на основу претходно постигнутог договора на суду нас родитеља. Међутим, током судског процеса који траје годину и по дана, а који је мајка покренула пет месеци након договора, начињен је читав низ кардиналних пропуста од стране Центра и Суда, чиме су се надовезали на свима нам добро знани аутоматизам и дискриминацију очева у споровима око старатељства над децом. Пошто је институционално заташкавање проблема и пропуста свеприсутно, успркос преко 50 мојих прецизних и аналитичних тематских поднесака Центру и Суду са доказима и притужбама, једини начин супротстављања уместо помирљивости је ШТРАЈК ГЛАЂУ. До овог штрајка ће, на жалост, засигурно доћи оног тренутка када добијем другостепену и коначну потврду ОТИМАЊА и ОТУЂЕЊА мога сина. Опет на жалост, не постоји други начин скретања пажње на јаничарску делатност Центара и кадијску делатност Судова, а помирљивост није моја опција, тим пре што ће том приликом испливати на видело до сада невиђено, и то на примеру родитеља дијаметрално супротних компетенција и потенцијала, не рачунајући случајеве у којима је мајка доказано наркоманка или проститутка или је отац поткупио кључне запослене у институцијама.

    Не верујем да ћу бити у прилици да Вам се пидружим на трибини у Новом Саду у недељу, бићу са сином, па Вас о својим намерама и борби обавештавам овим путем. На истом смо задатку, супротстављање уништењу породице, с тим што су мени преостале још само радикалне методе.

    С поштовањем,
    др Војислав Симоновић

    ОдговориИзбриши
  2. Tema je više nego aktuelna, vrši se demontaža porodice i sistatsko ugnjetavanje očeva koji su kao divljač data na odstrel... Pprodicni stan moze da postane pakao samo ako se zena odluco da malo "pozove i napravi priču" najbolke pali da je muz pedofol nad zajednickom detetom ilo da je nju ilo nji i decu tukao... to je vec kao smrtna presuda.... rimsko pravo obrnuto, ne dokazuje ona da je on kriv, vec on, da nije to sto ona tvrdi... a dok to dokazije spava pod mostom, ne sme da vidi dete i tretiran je kao zver. To jeje osveta lezbofeminista "tradicionalnoj" porodici....
    bilp bi dobro ako ni ste teibinu emitovali LIVE PREKO FACEBOOKA

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови