Владислав Ђорђевић - НИСАМ ЛУД ДА СЕ ЖЕНИМ

Све више девојака ми се жали како не може да се уда нити нађе момка. За то оне криве младиће. Али разлог зашто младићи избегавају везе и брак потпуно је рационалан.

Наиме, феминисткиње инсистирају да жена које се разведе мора задржати економски статус који је имала у браку. То практично значи да она може да остане у кући или стану свога бившег мужа, а он мора на улицу. Ко је луд да се жени и ризикује губитак све имовине?

Штавише, није паметно ни да младић живи с девојком. Наиме, по Уставу „ванврачна заједница се изједначава са браком” (члан 62). Ако је то државни закон, онда је ризична и кохабитација. Ко је луд за живи са девојком и ризикује да буде избачен на улицу или стрпан у затвор?


Штавише, није паметно ни много се жени удвати. Наиме, по Закону о спречавању насиља у породици и комплиментирање се може сматрати криминалним „сексуалним узнемиравањем”. Ко је луд да прича са женом и ризикује затвор?

Неудате девојке не треба да криве мушкарце што су саме, него лезбијско-феминистички лоби који је донео такве законе који нама мушкарцима не дају много разлога да се дружимо са њима, а још мање да их женимо. Феминистички закони подмећу клипове мадићима за удварање, а још више за понуду бурме. Девојке које желе да имају партнере, имају децу и удају се не треба да аплаудирају радикалнофеминистичким законима, јер они раде притив тих њихових нормалних жеља.



Коментари

Популарни постови