Zoran Jovanović- "SRBIJA - PUN BROD LUDAKA"




Protekla dva dana, svi mediji, a kao šlagovrt i dnevnik RTS-a u udarnom terminu, alarmantno javljaju: "čak 70% žena i muškaraca u R.Srbiji, MUŠKI šamar (ne znamo šta je sa ženskim) ne smatraju nasiljem"?!

Anketu, gle čuda, sprovela NVO "Autonomni ženski centar".

Kako je anketa sprovedena, ne znamo, ono što vidimo jeste ogroman medijski prostor koji se daje nevladinim organizacijama za objavljivanje ovakvih nebuloznih vesti...zašto i u čijem interesu?!

Ukoliko ovoj anketi, dodate onu iz iste "kuhinje" koja je prethodila pravljenju "dečijih obrazovnih paketa" ("Incest trauma centar"), iz koje je rezultat bio, da je svaki treći muškarac u ovoj državi pedofil ili manijak, doći ćete do ispravke, nije svaki treći, svaki drugi muškarac u Srbiji je sa šifriranom mentalnom dijagnozom.

Svaki drugi?
Pa to je odlično, jer i obrnuto iz ovoga proističe, svaki drugi je normalan...jedino se plašim da ne krene još jedna "perfektna" anketa umišljenih "intelektualnih kuvarica" (izvinjavam se pravim kuvaricama, shvatiće da one ispred zagrade kuvaju nešto drugo a ne hranu) te tako i onu drugu, još uvek normalno označenu polovinu ne prepolove. To bi bilo pogubno saznanje da normalni i dijagnostički mentalno nešifrovani muškarci u Srbiji više ne žive.

Moji istopolni zemljaci, mi dakle ovaj brod, zvani Srbija, napunismo nama, "ludacima"!

Poručite, k'o Boga vas molim, ako poput mene imate majku, suprugu, ćerke, sestre...da vas se klone, jer ste i ne znajući to, sve ove godine, postali ili rođenjem bili opasni po njihove živote!

Bežite žene iz ove zemlje ili bar ne stvarajte porodicu sa Balkancima. Ako već morate, imate Balkanke, ili u najgorem slučaju, muškarce van ovih brda i gudura.

Kuku nama prokletima, jadne one ugnjetene!

Meni lično će biti veoma teško da ubedim upravo moje dame, da sve ovo nisam izmislio, da je naučno potkrepljeno i potvrđeno nesumljivo besprekornim anketama. Kako ću majci "na oči", a da je pritom ne uvredim što me rodi ili učini ovakvim, nasilnim i pogubnim, ne znam...ali eto, moram.

Hvala nevladinom sektoru, pre svega onom lezbejske seksualne orjentacije, što toliko brine, ne misleći pritom o ličnom (ili stranom) interesu, već isključivo opštem dobru masovno ugroženog pola...ako već mi ne brinemo, eto ima ko zna, može, hoće, i sve bez ijednog dinara (za evre nisam siguran)!

E pa gospodo (ili gospođe, radi polne jednakosti) hvala vam do neba, hvala i sram nas bilo!

PS najbezobzirnije u ovim anketama jeste to što one ne osuđuju "nasilnike", već upravo "žrtve" upirući prstom da su "glupe i nesavesne" pa se anketar(ke)i nude kao "intelektom samosvesne zaštitnice".

autor
Predsednik UG "KNTD"
dr vet.med. Zoran Jovanović

Коментари

Популарни постови