Владислав Ђорђевић- ЗАШТО ЈЕ ДАНАС ДЕВОЈКАМА СВЕ ДОЗВОЉЕНО?

Девојкама је данас све дозвољено. Могу да се понашају обесно и дрско, али то је не само социјално прихватљиво, него и пожељно! Пример?

Недавно је једна девојка у београдском аутобусу дуго вређала мушког возача и чак насрнула на његову кабину. Возач је њене простачке увреде дуго трпео, а када је стао избацио ју је из аутобуса.

Али – гле чуда! – то је све неко снимао, а снимак доставио јавности. Феминистички медији су случај одмах окарактерисали као „насиље над жанама”. Чак су слагали да је девојка претучена. Уместо казне ова простакуша је добила ореол мученице и светице, а мушкарац етикету насилника. Ускоро је чак добио и отказ!

Све је то део феминистичког сненарија. Девојке могу да раде шта хоће и увек су невине жртве, а мушкарци су увек кривци. Овај јадни мушкарац је најпре био жртва малтретирања једне агресивне девојке и уместо сатисфакције постао је још и жртва дефамације јавности, а на крају је остао и без посла. Можда ће му се породица распасти. Све иде по фемистичком плану! Зато, цуре, само што више малтретирајте мушкарце, јер је вама то сада дозвољено!

Коментари

Популарни постови