Владислав Ђорђевић: СТУБОВИ ФЕМИНИЗМА

Феминисткиње код нас контролишу све везено за „родне” односе. Мало је људи сведсно да оне контролишу: законодавну, судску и извршну власт, као и школство и медије.

1) Законодавна власт. Феминисткиње више од пола века доносе законе који иду женама у прилог. То се некада правдало социјалистичком борбом за еманципацијом жена, а данас феминистичком борбом за „родном равноправношћу”. Терминологија је различита, али је циљ исти: дати женама повољнији законски положај. Данас жена у Скупштини Србије има 84. Оне чине  „Женску парламетарну мрежу”. Доносе феминистичке законе како им је ћеф. Мушки парламентарци су немоћни статисти. Гласају за те законе као ћурке за Божић.

2) Судска власт. Жене судије су махом те које воде породичне спорове. Оне су склоне да усвајају мишљења центара за социјални рад у којима доминирају милитантне феминисткиње.

3) Извршна власт. У војску и полицију жене се уписусју по нижим уписним условима. То је дискриминација мушкараца. Имају лакшу обуку. То је такође дискриминација мушкараца. Брже се унапређују. То је такође дискриминација мушкараца. А полицајце су феминисткиње обучиле да инстантно реагују на сваки женски позив за „насиље у породици”. Полицајци су постали феминистички кастори.

4) Школство. Феминисткиње контролишу целокупно и школство. Оне преко њега индиоктринишу младе нараштаје.

5) Медији. Феминисткиње контолишу и све медије. Они су им труба којом убеђују јавност у исправност своје политике.

Живимо у времену диктатуре радикалног феминизма.

Коментари

Популарни постови