Saša Kuzmanović: Otimanje deteta - san ili java?

Posle svih ovih godina borbe ,ne samo Ja već velika većina primećuje mnogo sličnosti u radu CSR! Kada odgledate snimak Mile Alečković koja je uzdrmala javnost zbog svog statusa u društvu najive, primećujete da sve ono što se piše u raznim grupama zaista ima mnogo sličnosti. Ovde ću sada pisati o oduzimanju dece i tim sličnostima. Naime ,najviše se deca oduzimaju do 5.godine starosti. Do tada je verovatno najprikladnije, a stručnjaci bi iz te oblasti to najbolje objasnili. Sledeći korak su hranitelji, koji tu decu kako čitam najčešće čuvaju do 8. godine, a zašto i to bi neko ,,stručno lice,, moglo objasniti. Odmah zatim dolazi završni udarac gde se dete odvodi iz hraniteljske porodice i daje na usvajanje.
Mozda se i prodaje, jel tada tržišna vrednost je deteta verovatno najveća, a to samo znaju oni koji mozda prodaju decu. Dete je tada već izvedeno van svih dečijih problema, temperature, plakanja, osamostalilo se i kao takav proizvod je dosta dobar za ,,usvajanje,, po inostranstvu najčešće. Obratite pažnju na sve ove detalje po grupama i pričajte sa hraniteljima i roditeljima kojima su deca oduzeta. Mnogo je sličnosti!!!

Evo napisah neko svoje zapažanje da li je tačno ili neznam ali sličnosti postoje VELIKE! Kako reče Mila nešto sam i sanjao, a Vama napisah!

Коментари

Постави коментар

Популарни постови