СНЕЖАНА ТЕРЗИЋ: ОТВОРЕНО ПИСМО

ОТВОРЕНО ПИСМО СВИМ КВАЗИНАУЧНИЦИМА,ЛИЦЕМЕРНИМ ХУМАНИСТИМА,
АЛАВОМ ПЕНЗИОНЕРУ И СВИМ ОСТАЛИМ ЛИЗАЧИМА ГУЗИЦА У СРБИЈИ

Гњиде и паразити збор!
Само вас гледам,бандо бесавесна и питам се докле ћете?!
Имате ли децу? Надате ли се да ћете мирно гајити унуке и у здрављу проводити преостало време...?Чему се уопште надате сем већим износима на рачуну?

У то име морам да вам саопштим да време ваших танге- франге трансакција преко кичме овог народа истиче.

Чули сте за затвор?!
 Е па затвор је ништа у односу на оно што вам Универзум спрема...а он функционише по принципу бумеранга.Ту нема преваре,тај кантар никад не греши.

Страх ме за вас кад помислим колико сте деце унесрећили, родитеље да  и не помињем...Сваки њихов крик,биће белег на душама вашим или на ономе што је од њих остало.

Знам да у Бога не верујете.Тужно,јер само онај ко спозна Бога,спознаје и истинску љубав према свему живом што га окружује.


Ово је мој очајнички покушај да вам се обратим као људима.Знате,ја верујем у људскост,доброту,емпатију и никада никога не нападам прва.

Када ме нападну,браним се свим расположивим средствима.
Ви сте, организована криманална групо, себи дали за право да залазите у моју породицу,под кожу моје деце,у мој лични простор! Нисам желела да се бавим вама.Игнорисала сам ваше "вране и гавране" што гачу са свих страна,и сричу лажи и обмане.Бавила сам се залагањем за слободу избора коју сте ми ви ускратили заједно са лобистима и осталим фармакокомерцијалистима који седе у институцијама моје Oтаџбине..Међутим,ви нападате моје људе,моје саборце јединствене,ретке,паметне,храбре и довољно јаке да иступе и успротиве се вашим похлепним плановима,вашим распалим догмама и присили коју би шачица вас да спроводи над свима нама.

Такви,ретки,храбри и честити попут др Јоване Стојковић,др Марка Марјановића, др Слађане Велков,проф.др Мире Совиљ и осталих доктора који поштују етику и високоморална начела, су ваша сметња.Ви не подносите истину.Она уништава ваше прорачуне.

Покушаћу да скратим,јер одавно је истекло време белих рукавица и политички коректног говора,нема бирања речи са душманима који нам стоје за вратом.

Тражили сте,гледајте!
Лекари попут горе наведених,нису сами.Вашим поступцима ви сте доказали да сте непријатељи све деце и свих здравопородично оријентисаних људи.

Доказали сте да сте противници слободе говора,слободе мишљења,слободе избора,права на здравље и слободан живот!

Дакле ви сте против свих нас.
Породична Србија ће вам стати на пут.
Спремите се да сносите одговорност за све речено и урађено!!!
Добра вест је да и издајници имају право на покајање.Покајте се док још можете.

ПС.Ускоро ће најсрећнији међу вама бити сведок сарадник.
Једва чекам да видим ко је  у питању.Кад птичица запева биће:" Нисам ја,нисам ја!"

 И за крај подсетићу вас једне латинске пословице,која каже
:"Чувај се многих ако се не бојиш појединаца."

без поштовања
Снежана Терзић

Коментари

Популарни постови